Service+

Wat heeft u aan een mooie website als deze niet gevonden wordt, of de bezoekers weglopen omdat hij te traag laadt?
Daarvoor hebben wij Service+ ! Service+ (ofwel Service Plus) is de instapversie van onze website optimalisatie service.

Professionele website optimalisatie. 
Service+ houdt in dat wij uw website op diverse punten testen op een optimale gebruikers ervaring en vindbaarheid bij zoeksystemen (SEO). Onze webservers zijn standaard al optimaal ingericht voor het verkrijgen van een goede score en, indien nodig, passen wij de server instellingen nog verder aan, om de ideale situatie voor uw website te creëren. Daarnaast geven wij tips, over aanpassingen aan uw website, om de prestaties te verbeteren. Bij ons gehoste websites passen we, in overleg met u of uw webdesigner, zo aan dat deze bij Google een maximale score geeft.
Is de website niet bij ons gehost, dan geven wij, na het uitvoerig testen van de website, aan wat er op de server en/of website moet gebeuren om deze te optimaliseren.

Op websites, die bij ons zijn gehost, garanderen wij minimaal een B score op alle gebieden, maar we gaan uiteraard voor 5 keer een A score!   

Service+ is al verkrijgbaar vanaf €75 excl. BTW, maar leveren wij eenmalig gratis bij onze hosting.
Voor uitgebreide optimalisatie van uw website verwijzen we u graag naar onze Consultancy pagina.

WEBPAGE TEST
Controleer zelf hoe uw website presteert. Klik op het logo hiernaast om de website van Webpagetest te openen. Vul de link van uw website in en de locatie van waar u wilt testen (bijv. Europe>Amsterdam) en u krijgt een onafhankelijk oordeel over de prestaties van uw website. (De test kan enkele minuten duren en wacht tot alle 3 tests zijn voltooid)

WPT-5A

Wat betekenen de verschillende uitkomsten?
Uw website wordt op 6 onderdelen getest. A (Groen) is goed en F (Rood) is slecht.
– First Byte Time:  Dit is de tijd die de website nodig heeft om te reageren. Een F kan duiden op een probleem in de website of een overbelaste server. 
– Keep-alive Enabled: Dit is een server instelling en zou eigenlijk altijd een A moeten zijn.
– Compress Transfer: Ook dit is een serverinstelling. Hierbij wordt de data eerst gecomprimeerd voordat ie wordt verstuurd.
– Compress Images: Dit is een indicatie van de kwaliteit van de gebruikte afbeeldingen in uw website.
– Cache static content: Hierbij wordt gecontroleerd of uw website gebruik maakt van webbrowser cache, voor terugkerende gebruikers.
– Effective use of CDN: Controle op het gebruik van een CDN netwerk. Dit is alleen interessant als u veel klanten van buiten Nederland en omstreken heeft. 

Vul hier uw gegevens in en we doen een gratis scan voor u. Daarbij geven we u per email tevens al enkele tips om uw website te verbeteren. Tevens kijken we dan ook wat Google van uw website vindt.

Bing Ecosia Google Yahoo

Neem snel contact met ons op:

Wil je een snelle reactie van ons, stuur dan een rechtstreeks mailtje. 

info@internetional.nl

internetional_logo_640_white.png