Email

Email is tegenwoordig voor veel bedrijven belangrijker geworden dan hun website. Elke gemiste of verlate email is een probleem. Om dit te voorkomen gebruiken we 3 verschillende mailservers op 3 verschillende plekken (2 in NL en 1 in USA). Elke mailserver is een backup van de andere 2, zodat het bijna onmogelijk is emails mis te lopen door problemen met een server of netwerk. 

Al onze mailservices bevatten het scannen van de mail op spam en virussen.
Deze zit standaard bij al onze hosting accounts maar kan ook los worden besteld.
Voor alle losse email oplossingen geldt dat wij deze in overleg met u op maat worden gemaakt.

Enkele mogelijkheden zijn:

Wij handelen alle email voor u af. Wij scannen de binnenkomende mail op spam en virussen en sturen het vervolgens door naar een mailbox die u dan kan uitlezen.

Wij scannen uw binnenkomende email op spam en virussen en sturen deze vervolgens door naar uw eigen mailserver. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de mail direct op uw eigen mailserver te ontvangen.

Helaas komt het wel eens voor dat uw emailadres wordt gebruikt voor het verzenden van spam. Er worden dan duizenden mails verstuurd met u zogenaamd als afzender. Van die duizenden komen er dan enkele honderden terug in uw mailbox als onbestelbaar. Dit is niet alleen irritant maar kan ook schadelijk zijn voor uw bedrijf omdat spamfilters uw emailadres kunnen zien als een spammer adres.

Het tegen gaan van dergelijk misbruik van uw email is erg moeilijk. Toch zijn er 2 verschillende email protectie systemen die wij voor u kunnen opzetten; SPF en DKIM (DMARC). SPF is een regel in de dns van uw domeinnaam waarin staat welke IP adressen mail mogen versturen namens uw domeinnaam.
DKIM voegt een beveiligingscode toe aan elke email die wordt verstuurd namens uw domeinnaam. De ontvangende partij kan dan met de code controleren of u de afzender bent.

Uiteraard hebben beide systemen diverse eisen aan uw mailverkeer. Zo moet bij gebruik van SPF elk IP adres waarmee u mail verstuurd in uw DNS worden opgenomen. Als u per ongeluk via een ander IP adres verstuurd heeft u een goede kans dat die mail wordt geweigerd.

Standaard leveren wij een spam- en virusfilter welke gemiddeld 95% van de spam tegenhoudt. Voor een kleine meerprijs kunnen wij ook de professionele filters van SpamExperts leveren. Kijk hier voor meer informatie.

Beveiligingsmaatregelen op uw email als SFP, DKIM en DMARC zetten wij op verzoek gratis voor u op.

Internetional streeft ernaar om voor iedereen de beste oplossing te bieden. Neem contact met ons op!

Neem snel contact met ons op:

Wil je een snelle reactie van ons, stuur dan een rechtstreeks mailtje. 

info@internetional.nl

internetional_logo_640_white.png