Spam- en virusfiltering

Spam is een van de grootste ergernissen van deze tijd. Het is niet alleen irritant, maar het kan ook gevaarlijk zijn doordat de mails bijv. links kunnen bevatten naar malafide websites, phishing etc.
Ook kunnen mails virussen, malware, spyware en zelfs ransomware bevatten. Dit kost bedrijven miljoenen euro’s per jaar.
Wij bieden 2 mogelijkheden om uw mail hier tegen te beschermen.

Standaard bieden wij in elk pakket onze standaard spam- en virusfilter. Deze houdt gemiddeld zo’n 95% van de virussen en spam tegen. In de console kunt u diverse instellingen aanpassen zoals dagelijkse overzichten, De striktheid van de spamfilter etc.
Deze wordt gratis bij elk hosting pakket geleverd.

Spamassassin   

SpamExperts is het toonaangevende bedrijf op gebied van spam en virus filtering. Met een percentage van 99% komt er slechts zeer sporadisch een spam mailtje doorheen en met 98% virus score ook slechts zelden een virus. Hiermee blijft uw mail nog beter beschermd tegen alle soorten spam en malafide programma’s. De console van SpamExperts is zeer uitgebreid, maar is met de standaard instellingen reeds zeer effectief.
SpamExperts kost voor bestaande hosting klanten slechts €18 per jaar. Klanten zonder hosting contract betalen nog steeds slechts €35 per jaar. De eerste maand mag u de service van SpamExperts gratis proberen.

beschermt

Internetional streeft ernaar om voor iedereen de beste oplossing te beiden. Neem contact met ons op!

Hosting

Diensten

Neem snel contact met ons op:

Wil je een snelle reactie van ons, stuur dan een rechtstreeks mailtje. 

Internetional Logo