VPS

Een VPS is een eigen server in de cloud. Het is geen eigen stukje hardware zoals bij een dedicated server, maar u krijgt een zelf te bepalen hoeveelheid rekenkracht, geheugen en opslag ter beschikking. Een groot voordeel hiervan is dat deze hardware matig is geoptimaliseerd en eenvoudig is aan te passen zonder hardware te wisselen.
U geeft uw wensen betreft CPU’s, Harddisk, geheugen en OS aan ons door en wij zetten de server voor u op en installeren en updaten het OS. Installatie en onderhoud van OS en geïnstalleerde software dienen door u zelf te worden gedaan. In tegenstelling tot de dedicated servers is de opzegtermijn van een VPS slechts een maand.

U heeft al een VPS vanaf €15 per maand.

Diensten

Website hosting (ook wel bekend als shared hosting) is de meest voorkomende vorm van Hosting. Hierbij plaatst u uw website op een van onze servers. Deze server deelt u met andere websites. Het voordeel hiervan is dat we deze vorm van hosting goedkoop kunnen aanbieden, een nadeel is dat de website dus ook alle resources van de server met andere websites moet delen.

Wij kunnen uw gewenste servervolledig op maat inrichten in onze cloud omgeving. U bepaalt, eventueel in overleg met ons, welke eisen u aan de virtuele hardware stelt (aantal CPU’s, geheugen en opslag) en wij richten de server en de omgeving in. Het onderhoud van de server kunt u zelf doen of doen wij voor u.

Indien u toch een eigen dedicated server wilt plaatsen, bieden wij ons hoogwaardig serverruimte bij Nedzone in Steenbergen ter beschikking. Deze serverruimte is gebouwd naar de huidige maatstaven en voorzien van de laatste mogelijkheden op gebied van stroomtoevoer, koeling, beveiliging en netwerk apparatuur. U profiteert van de zeer professionele omgeving en de korting die wij krijgen delen we met u.

Onze servers bieden:
– Hoge uptime
– Redundante (2N) stroomtoevoer
– Redundante voeding
– DDoS beveiliging
– Minimaal 1Gbit uplink

Service + is onze website optimalisatie dienst. Hier kunt u gratis uw website laten controleren of zelf controleren. Bij ons gehoste websites worden, op verzoek, door ons zelfs gratis geoptimaliseerd. 

Mede doordat het nu ook mogelijk is om speciale extensies te registreren, zijn er enkele honderden domeinnaam extensies mogelijk. Het grootste deel daarvan is vaak niet interessant. De meest voorkomende domeinnamen zijn de .NL, .EU en .COM domeinnamen. Deze worden dan ook verreweg het meest geregistreerd en veel voorkomende bedrijfsnamen zijn dan ook al vaak vergeven. Men kan dan eventueel denken om de domeinnaam iets te wijzigen; bijvoorbeeld: Wegenbouwbedrijf Jansen wilt jansen.nl, maar deze is al bezet. Ze kiezen daarom voor jansenwegenbouw.nl als domeinnaam. Bijkomend voordeel hierbij is dat de website ook beter vindbaar is bij o.a. Google .
Wij helpen u uiteraard graag met het vinden van de juiste domeinnaam.

Email is tegenwoordig voor veel bedrijven belangrijker geworden dan hun website. Elke gemiste of verlate email is een probleem. Om dit te voorkomen gebruiken we 3 verschillende mailservers op 3 verschillende plekken (2 in NL en 1 in USA). Elke mailserver is een backup van de andere 2, zodat het bijna onmogelijk is emails mis te lopen door problemen met een server of netwerk. 

Al onze mailservices bevatten het scannen van de mail op spam en virussen.
Deze zit standaard bij al onze hosting accounts maar kan ook los worden besteld.
Voor alle losse emailoplossingen geldt dat wij deze in overleg met u op maat worden gemaakt.

Enkele mogelijkheden zijn:

Full email service:
Wij handelen alle email voor u af. Wij scannen de binnenkomende mail op spam en virussen en sturen het vervolgens door naar een mailbox die u dan kan uitlezen.

Forwarding email service:
Wij scannen uw binnenkomende email op spam en virussen en sturen deze vervolgens door naar uw eigen mailserver.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de mail direct op uw eigen mailserver te ontvangen.

Beveiligingsmaatregelen op uw email als SFP, DKIM en Dmarc zetten wij op verzoek gratis voor u op.

Internetional streeft ernaar om voor iedereen de beste oplossing te bieden. Neem contact met ons op!

Neem snel contact met ons op:

Wil je een snelle reactie van ons, stuur dan een rechtstreeks mailtje. 

info@internetional.nl

internetional_logo_640_white.png